نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

غرب فعلا به اوکراین جنگنده نمی‌دهد

غرب فعلا به اوکراین جنگنده نمی‌دهد «دیمترو کولبا» وزیر خارجه اوکراین در مصاحبه با یک رسانه آلمانی اعلام کرد کی‌یف احتمال نمی‌دهد که غرب به این زودی‌ جت‌های جنگنده در اختیار اوکراین قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر. در حالی که درخواست‌های اوکراین از آمریکا و متحدانش برای تشدید حمایت‌های تسلیحاتی ادامه دارد، وزیر خارجه اوکراین از دریافت جنگنده‌های غربی به این کشور در آینده نزدیک ابراز ناامیدی کرد.

 

دیمترو کولبا در مصاحبه با «بیلد آم سونتاگ» که روز یکشنبه (دیروز) منتشر شد، از آلمان خواست به حمایت‌های تسلیحاتی خود از اوکراین سرعت داده و آموزش خلبانان اوکراینی را آغاز کند. وزیر خارجه اوکراین به این روزنامه آلمانی اعلام کرد که مشکل شماره یک اوکراین در جنگ با روسیه، «کمبود مهمات» است.

 

به گفته کولبا، شرکت‌های تسلیحاتی آلمانی در جریان نشست ماه گذشته «کنفرانس امنیتی مونیخ» به او گفتند که آماده ارسال مهمات برای اوکراین هستند اما منتظر امضای قراردادی مربوطه توسط دولت آلمان هستند.

 

وزیر خارجه اوکراین با لحنی گلایه آمیز در قبال دولت آلمان گفت: «بنابراین، مشکل از دولت (آلمان) است».

 

دیمترو کولبا در این مصاحبه درباره درخواست اوکراین از غرب برای ارسال جت‌های جنگنده هم صحبت کرد. او اعلام کرد احتمال نمی‌دهد متحدان غربی به این زودی جت‌های جنگنده‌ مورد درخواست را در اختیار اوکراین بگذارند.

 

وزیر خارجه اوکراین ادامه داد، با این حال باید آموزش خلبانان اوکراینی انجام شود و آنها پس از اتخاذ این تصمیم (غرب برای ارسال جنگنده به اوکراین) آماده باشند.

 

وی افزود، اگر آلمان خلبانان اوکراینی را آموزش دهد، این «پیام روشنی از مشارکت سیاسی این کشور» خواهد بود.

 

درخواست این مقام ارشد کی‌یف از برلین برای آموزش خلبانان اوکراینی در شرایطی انجام شده که اولین بار دولت انگلیس اعلام کرده بود که به خلبانان اوکراینی آموزش پرواز با جنگنده‌های غربی آموزش می‌دهد.

 

طی ماه‌های اخیر بارها مقام‌های اوکراین از کشورهای غربی خواسته‌اند که به این کشور برای مقابله با رویه، جنگنده بدهند و تاکنون آمریکا و متحدانش از اجابت این درخواست سر باز زده‌اند و برخی مقام‌های ارشد اروپایی گفته‌اند که این تصمیم باید توسط ناتو گرفته شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار